افتتاح سالن جلسات دانشگاه نهاوند به نام «سردار شهید حاج میرزا محمد سلگی»

صبح روز دوشنبه ۲۷ مرداد ماه سالن جلسات دانشگاه ملی که مزین به نام «سردار شهید حاج میرزا محمد سلگی» از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و طلایه دار عنوان شهید برگزیده استان همدان هستند؛ با حضور دکتر رحیمی روشن رئیس بسیج اساتید استان، سرهنگ مختاری فرمانده سپاه، آقای خدارحمی ریاست بنیاد شهید، نمایندگان بسیج اساتید دانشگاه‌های شهرستان و بیت معزز شهید سلگی در محل دانشگاه دولتی افتتاح گردید. در این مراسم دکتر مرادی مخلص ریاست دانشگاه ضمن ارج نهادن به مقام شامخ تمامی شهدای ایران اسلامی، شهدای شهرستان و شهدای مدافع امنیت و سلامت؛ و گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلگی؛ تداوم مسیر نشأت گرفته از حرکت عظیم شهدا را در راه اعتلای ایران اسلامی خواستار شدند. در ادامه سرهنگ مختاری نیز ضمن تقدیر از دانشگاه نهاوند به خاطر نامگذاری سالن جلسات این مرکز به نام آن شهید بزرگوار خواستار ورود محکم جوانان مومن و دانشگاهی در خصوص تولید محتوای فرهنگی اسلامی در مواجهه با جنگ نرم دشمن شدند. در ادامه دکتر رحیمی روشن نیز ضمن اشاره به ایجاد برنامه‌های مشترک و هم افزایی دانشگاهیان با سایر اقشار جامعه؛ استفاده از ظرفیت و پتانسیل نیروهای بسیجی و انقلابی را در انجام این فرایند مهم و ضروری دانستند. در پایان از خانواده محترم شهید با اهداء لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.

«روابط عمومی»